PvM 325 : Michael de Jong – Won’t Be A Next Time

Speel aflevering 325

Vandaag een speciale Plaat van Maat, namelijk de laatste. De programmaleiding van RTV Oost wil Overijssels Glorie anders aan gaan pakken, en in die aanpak is er onder andere geen plek meer voor deze rubriek. Met deze 325e aflevering komt er een einde aan een mooie periode. Ruim zes jaar heb ik wekelijks in elk geval  één avond heerlijk muziek zitten luisteren en de teksten geschreven. De ene week ging het schrijven en vinden van een onderwerp makkelijker dan de andere, maar het belangrijkste was lekker muziek draaien.

Michael de Jong

Ik hoop dat U als luisteraar net als ik hebt genoten van de wat minder bekende artiesten en nummers. De laatste jaren is het medium radio steeds verder uitgehold, je hoort steeds minder afwisselende muziek, alles begint op elkaar te lijken, maar ik ben blij dat ik jullie wat andere muziek heb kunnen laten horen. Wim Meijer wil ik bedanken voor het wekelijks inspreken van de teksten, en de montages, zonder hem was de rubriek er helemaal niet geweest.

Michael de Jong

Ik ga voortaan op mijn vrije avond lekker ongegeneerd plaatjes draaien, er hoeft geen verhaal meer bij geschreven te worden. Misschien pak ik het nog wel een keer weer op, en ga op internet op plaatvanmaat.nl verder. Voor nu groet Professor Maat U allen, en sluit af met een favoriet: Michael de Jong met het zeer toepasselijke “Won’t Be A Next Time”.

Comments are closed.